پویش ملی «نه به تصادف» گامی مؤثر در کاهش حوادث جادهای است
مدیرکل دفتر فنی، حملونقل و ترافیک استانداری خراسان شمالی، با تأکید بر اهمیت رفتار ضابطهمند و ارتقای فرهنگ ترافیکی، اجرای پویش ملی «نه به تصادف» را اقدامی مهم در راستای کاهش حوادث رانندگی دانست و با اشاره به نقش کلیدی مردم در موفقیت این پویش گفت: اگر این پویش با مشارکت گسترده مردم بهدرستی اجرا شود، میتوانیم به تصادفات جادهای "نه" بگوییم.

مصطفی وثوقی مقدم در گفت و گو با وبدا با اشاره به سه عامل اصلی در وقوع تصادفات، یعنی انسان، راه و وسیله نقلیه، تصریح کرد: نقص در هر یک از این عوامل، چه در مرحله طراحی و ساخت و چه در زمینه آموزش و فرهنگسازی، میتواند احتمال بروز حوادث را افزایش دهد.
وی با تأکید بر نقش متولیان حوزه حملونقل در کاهش تصادفات، گفت: تمام نهادهای مسئول، از طراحان و سازندگان زیرساختهای جادهای گرفته تا تولیدکنندگان وسایل نقلیه و همچنین نهادهای آموزشی، وظیفه دارند در راستای افزایش ایمنی، آموزش و فرهنگسازی صحیح تلاش کنند.
به گفته وی، بهبود کیفیت جادهها، تولید وسایل نقلیه استاندارد و آموزش قوانین و مهارتهای رانندگی به شهروندان، از جمله راهکارهای مؤثر برای کاهش تصادفات و تلفات جادهای است.
این مقام مسئول، رسانهها را بازوان توانمند در ارتقای فرهنگ ترافیکی دانست و خاطرنشان کرد: رسانهها میتوانند نقشی اساسی در ترویج فرهنگ رانندگی ایمن ایفا کنند و مدیران دستگاههای اجرایی نیز باید از این ظرفیت بهدرستی بهره ببرند.
وی با اشاره به لزوم استفاده از تمام ظرفیتهای آموزشی، افزود: دانشگاهها و آموزشوپرورش میتوانند نقش بسزایی در آموزش فرهنگ ترافیکی به نسل جوان داشته باشند. همافزایی میان نهادهای علمی و اجرایی، نقشی کلیدی در موفقیت این پویش و کاهش تصادفات خواهد داشت.
وثوقی مقدم تأکید کرد:اگر پویش ملی نه به تصادف بهدرستی اجرا شود، شاهد کاهش چشمگیر حوادث رانندگی در کشور و استان خواهیم بود. این هدف، تنها با مشارکت همگانی، فرهنگسازی و اجرای دقیق قوانین محقق خواهد شد.
نظر دهید