پیشگیری از کمبود ویتامین B با مصرف خرمالو
با مصرف خرمالو از کمبود ویتامین B پیشگیری کنید.
به گزارش پایگاه خبری وبدا، مسئول تغذیه مرکز بهداشت شهرستان بجنورد گفت : خرمالو دارای مقادیر قابل توجهی ویتامین B1، B2 و B3 است.
«شهلا جودت» افزود : خرمالو علاوه بر دارا بودن ویتامین ها، دارای کلسیم، گوگرد، آهن، فسفر، منیزیوم و پتاسیم است.
وی تصریح کرد : این میوه پرخاصیت به دلیل داشتن مواد معدنی برای رشد و نمو بسیار مفید است و آهن موجود در آن عامل خون سازی و پتانسیم موجود در آن اشتها آور و شستشو دهنده کلیه و کبد می باشد.
وی اظهار داشت : خرمالو، کلسترول بد و فشار خون را نیز کاهش می دهد و به همین دلیل این میوه برای سلامتی بیماران قلبی و افراد دارای چربی و فشار خون بالا بسیار مفید است.
وی خاطر نشان کرد : بخش گوشت دار این میوه محتوی مقدار زیادی فیبر و مواد آنتی اکسیدان نظیر تانن، لیکوپن، مواد مغذی و پکتین است.