parcham سرمایه گذاری برای تولید
  • // - 11:47
  • - تعداد بازدید: 39
  • - زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /ZWr8

پیوستن کارکنان استانداری خراسان شمالی به بسیج ملی کنترل فشار خون

با سنجش فشارخون  75 نفر از کارکنان، استانداری خراسان شمالی به پویش بسیج ملی کنترل فشار خون پیوست.

به گزارش وب دا، مدیر روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی اظهار کرد: با آغاز مرحله غربالگری پویش بسیج ملی کنترل فشار خون از هفدهم خردادماه تاکنون وضعیت فشار خون حدود 85درصد از کارکنان ادارات و دستگاه های دولتی این استان اندازه‌گیری شده است.



دکتر پیمان فیضی خاطرنشان کرد: در این طرح افراد بالای 30 سال، زنان باردار و بیماران کلیوی گروه هدف اجرای طرح هستند.



وی با بیان اینکه این طرح تا پانزدهم تیرماه ادامه دارد، اضافه کرد: دانشگاه علوم پزشکی تمام توان خود اعم از امکانات و نیروی انسانی به کار بسته تا آمار جامعی از جامعه هدف خود در موضوع فشار خون را به ثبت برساند.



مدیر روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه اظهار کرد: ثبت آمار فشار خون در آینده بانک جامعی از اطلاعات مربوط به سلامت افراد را در دسترس قرار داده و به برنامه ریزی طرح های سلامت بعدی کمک شایانی می کند.



دکتر فیضی با بیان اینکه درصد بالایی از مبتلایان به فشار خون بالا از وضعیت سلامت و فشار خود اطلاع ندارند، تصریح کرد: همین بی خبری منجر به بروز سکته های قلبی، مغزی و نارسایی های کلیوی می شود.



وی ادامه داد: اما در صورت کنترل دارویی و غذایی فشار خون، می توان از بسیاری از عوارض هولناک این بیماری پیشگیری کرد.



وی گفت: کنترل استرس، رعایت رژیم غذایی، پرهیز از استفاده از نمک و روغن، ورزش و عدم استفاده از دخانیات و الکل تاثیر چشمگیری در جلوگیری از ابتلا به فشار خون بالا دارد.


  • گروه خبری : آخرین اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 7008
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید