parcham سرمایه گذاری برای تولید
  • // - 10:37
  • - تعداد بازدید: 44
  • - زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
  • /ZtC7

کاهش 10 درصدی مقدار نمک در نان های صنعتی و نیمه صنعتی

مقدار نمک در نان های صنعتی و نیمه صنعتی که دارای مجوزهای معتبر بهداشتی می باشند( پروانه ساخت و شناسه نظارت کارگاهی ) 10 درصد کاهش یافته است.

به گزارش « وب دا » مدیر نظارت بر مواد غذایی ، آشامیدنی و بهداشتی معاونت غذا و دارو در این خصوص بیان کرد : با عنایت به برنامه های سازمان غذا و دارو در خصوص کاهش سرانه مصرف نمک روزانه افراد جامعه و به منظور ارتقای سلامت ،از سال گذشته کاهش 10 درصدی نمک در نان های صنعتی و نیمه صنعتی در دستور کار قرار گرفت.



دکتر « حسن براتی زاده » تصریح کرد : در این راستا از سال 95 این دستور العمل به همه واحدهای تولید نان صنعتی و نیمه صنعتی در استان ابلاغ شد و این واحدها در بازه های زمانی مختلف توسط کارشناسان غذا پایش شده و گزارش آن هر 6ماه به اداره کل نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی ، آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی ارسال می گردد.


  • گروه خبری : آخرین اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 4531
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید