parcham اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیّت ملی
  • 1405/01/16 - 08:12
  • - تعداد بازدید: 22
  • - زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /ZqYm
رصد گسترده سلامت عمومی در نوروز:

انجام بیش از 2هزار و600 بازرسی بهداشتی در مناطق تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی

دکتر دلشاد، معاون بهداشتی دانشگاه، با تشریح عملکرد حوزه بهداشت در اجرای برنامه‌های نظارتی و مراقبتی طرح سلامت نورزی، از انجام گسترده بازرسی‌ها و اقدامات پیشگیرانه در سطح استان خبر داد و گفت: در اجرای این طرح، در مجموع ۲۶۹۳ مورد بازرسی از مراکز مختلف انجام شده که نشان‌دهنده عزم جدی حوزه بهداشت در تأمین سلامت عمومی و نظارت مستمر بر اماکن حساس است.

وی در گفت و گو با وبدا؛ اظهار کرد: با اجرای طرح سلامت نوروزی از ۲۷ اسفند ۱۴۰۴ تا ۱۴ فروردین ۱۴۰۵، معاونت بهداشتی دانشگاه با هدف تأمین، حفظ و ارتقای سلامت شهروندان و مسافران نوروزی، برنامه‌های گسترده‌ای را در حوزه نظارت‌های بهداشتی، کنترل مواد غذایی، پایش کیفیت آب و پیشگیری از بیماری‌ها به اجرا درآورد.

 

دکتر دلشاد با اشاره به جزئیات این بازرسی‌ها افزود: از این تعداد، ۴۳ مورد مربوط به اماکن اقامتی، ۵۳۳ مورد اماکن عمومی و ۲۵۷ مورد مراکز و اماکن بین‌راهی بوده است. همچنین ۱۱ مورد بازرسی از پایانه‌های مسافرتی و ۱۹۸۷ مورد بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی انجام شده است.

 

وی ادامه داد: در راستای تشدید نظارت‌ها، ۱۵۵ مورد بازرسی مشترک با سایر دستگاه‌های مرتبط انجام شد که در نتیجه آن، ۴۴ مرکز متخلف به مراجع قضایی معرفی شدند. همچنین ۴۸۷ مورد اخطاریه بحرانی و غیربحرانی برای واحدهای متخلف صادر شده است.

 

معاون بهداشتی دانشگاه در خصوص اقدامات کنترلی و آزمایشگاهی نیز اظهار کرد: ۲۴ مورد نمونه‌برداری از مواد غذایی انجام و ۲۳۸۰.۶ کیلوگرم مواد غذایی فاسد و غیرقابل مصرف معدوم شده است. همچنین ۱۱۹۵ مورد سنجش با تجهیزات پرتابل و ۲۱۹۱ مورد کلرسنجی برای بررسی کیفیت آب آشامیدنی صورت گرفته است.

 

وی با اشاره به اقدامات حوزه بیماری‌ها افزود: در این مدت ۱۹۰ تست PCR انجام شده و در حوزه بیماری‌های واگیر نیز ۶ مورد نمونه‌گیری التور و ۶ مورد نمونه‌گیری مالاریا ثبت شده است.

 

دکتر دلشاد همچنین به خدمات حوزه بهداشت در زمینه پیشگیری از بیماری‌های مشترک بین انسان و حیوان اشاره کرد و گفت: ۸۴۴ مورد واکسیناسیون هاری انجام شده که نقش مهمی در کنترل این بیماری خطرناک داشته است. 

 

  • گروه خبری : اخبار ویژه دانشگاه,آخرین اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 60445
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید