• 1401/08/22 - 14:27

آزمون جامع توجیهی بدو خدمت کارکنان دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی برگزار می‌شود

سرپرست مدیریت توسعه سازمان و تحول اداری دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: ۹ دوره آزمون الکترونیکی جامع توجیهی بدو خدمت، همزمان با سراسر کشور برای کارکنان جدیدالاستخدام این دانشگاه در تاریخ‌های ۲۶ آبان ماه، ۲۷ آبان ماه، ۱۰ آذر ماه و ۱۱ آذرماه در ساعت‌های ۸ صبح، ۱۰:۳۰ صبح و ۱۳:۰۰ ظهر برگزار می شود.

یوسف داوری روز یکشنبه 22 آبان‌ماه 1401 با اعلام این خبر به وب‌دا گفت: اطلاع‌رسانی لازم برای ۳۶۲ نفر از واجدان شرایط و شاغلان جدیدالاستخدام در دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی و همچنین دانشکده علوم پزشکی اسفراین انجام شده است و متقاضیان در یکی از زمان‌های اعلام‌شده، ثبت‌نام خود را در این آزمون انجام داده‌اند.

وی با بیان اینکه این آزمون به صورت الکترونیکی، حضوری و غیر متمرکز در مرکز آزمون دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی واقع در بالاتر از بیمارستان امام علی (ع) بجنورد برگزار می شود، افزود: این آزمون شامل ۷۰ سوال و با سرفصل‌های آشنایی با کلیت نظام سلامت و معرفی مجموعه وزارت بهداشت، آشنایی با مباحث قانونی، آشنایی با مباحث اختصاصی در وزارت بهداشت، مهارت‌های زندگی کاری در وزارت بهداشت و نیز مفاهیم و ارزش‌های سازمانی در وزارت بهداشت خواهد بود.

سرپرست مدیریت توسعه سازمان و تحول اداری دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی با اشاره به اینکه کارت ورود به جلسه شرکت‌کنندگان از امروز قابل دسترس خواهد بود، تصریح کرد: متقاضیان شرکت در این آزمون می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر به سامانه رشد به آدرس karmand.behdasht.gov.ir مراجعه کنند.