• 1402/11/25 - 15:07

آزمون جذب 86 بهورز در دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی برگزار می‌شود

معاون توسعه مدیریت، منابع و برنامه‌ریزی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: آزمون استخدام پیمانی برای جذب 86 بهورز در دانشگاه با حضور 442 داوطلب روز جمعه 27 بهمن‌ماه جاری برگزار می‌شود.

دکتر حسن براتی‌زاده روز چهارشنبه 25 بهمن‌ماه 1402 با اعلام این خبر در گفتگو با وبدا اظهار کرد: داوطلبان این آزمون در قالب 5 گروه و در دو نوبت صبح و عصر به رقابت خواهند پرداخت.

وی با بیان این که این بهورزان در مقاطع دیپلم، کاردانی و کارشناسی و پس از طی نمودن موفقیت آمیز آزمون کتبی، مصاحبه به میزان سه برابر ظرفیت و همچنین مراحل گزینش و پس از طی دوره بهورزی به صورت پیمانی پذیرش خواهند شد، افزود: داوطلبان برای دریافت کارت ورود به جلسه می بایست به مراکزی که ثبت نام اولیه شان را آنجا انجام داده اند، مراجعه کنند.

معاون توسعه مدیریت، منابع و برنامه‌ریزی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی ابراز امیدواری کرد: پذیرفته شدگان نهایی پس از اتمام دوره بهورزی و سایر‌ مراحل قانونی در مراکز مشخص شده در استان مشغول خدمت شوند.