• 1401/12/03 - 10:08

آمادگی حوزه سلامت خراسان شمالی برای ارائه خدمت در ایام نوروز

رئیس اورژانس پیش‌بیمارستانی و دبیر سلامت نوروزی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی با اعلام برنامه‌های طرح سلامت نوروزی از آمادگی کامل حوزه سلامت و اورژانس استان برای خدمات‌رسانی در این ایام خبر داد.

دکتر تقی دولت‌آبادی روز چهارشنبه سوم اسفندماه 1401 در گفتگو با پایگاه خبری وب‌دا، اظهار کرد: در این طرح که با مشارکت سازمان‌های همکار و پشتیبان (جمعیت هلال احمر، سازمان بهزیستی، سازمان انتقال خون، سازمان پزشکی قانونی، سازمان نظام پزشکی، بهداری نیروهای مسلح، اداره محیط زیست، سازمان تامین اجتماعی و...) اجرایی می‌شود، اقدامات و فعالیت‌های مختلف در راستای ارائه خدمات مطلوب حوزه سلامت برنامه‌ریزی شده است.

رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و دبیر سلامت نوروزی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی افزود: تمامی معاونت‌ها و واحدهای دانشگاه در راستای خدمت‌رسانی به مردم در تعطیلات نوروز آمادگی کامل دارند.

وی تصریح کرد: نظارت بر امور بهداشتی و مدیریت بیماری‌های واگیر، تشدید کنترل امور بهداشت اماکن عمومی چون مسافرخانه‌ها، هتل‌ها و رستوران‌ها، وسایل حمل و نقل عمومی و پایانه‌های مسافربری، تشدید کنترل بر مراکز توزیع و فروش موادغذایی، نظارت بر وضعیت بهداشتی و سلامت آب آشامیدنی در اماکن عمومی، انجام بازرسی‌های مشترک کارشناسان بهداشت محیط با تمام دستگاه‌های مرتبط اجرایی و نظارتی به ویژه با ضابطان قضایی، برنامه‌ریزی برای مدیریت بیماری‌های واگیر، برنامه‌ریزی برای شناسایی و اسکان و مراقبت از مادران باردار مناطق صعب‌العبور با توجه به احتمال تغییرات شرایط جوی و آب و هوایی، آمادگی تمام پایگاه‌های اورژانس پیش بیمارستانی، افزایش آمادگی اورژانس های بیمارستانی  و بخشهای ویژه ، برنامه ریزی جهت خدمات به بیماران خاص مانند دیالیز بخصوص مسافرین، فعالیت واحدهای پاراکلینیک مانند آزمایشگاه‌ها و ارائه خدمات دندانپزشکی از جمله خدمات مهم در ایام نوروز است.

دکتر دولت‌آبادی خاطر نشان کرد: ضرورت نظارت بر غذا و دارو و تجهیزات پزشکی، نظارت بر داروخانه‌ها، برنامه‌ریزی برای فراهم‌آوری داروهای پرمصرف یا داروهایی که پیش‌بینی کمبود آنها می‌رود، تأمین اقلام بیماران خاص و صعب‌العلاج و نظارت بر خون و فرآورده‌های خونی از جمله مهمترین اقدامات آمادگی طرح سلامت نوروزی برای خدمت‌رسانی به مسافرین در ایام نوروز است.

دکتر دولت‌آبادی در پایان اشاره به ظرفیت‌های بهداشتی ودرمانی گفت: علاوه بر وجود ظرفیت‌های بهداشتی و درمانی 12 بیمارستان دولتی و خصوصی، حدود 60 پایگاه اورژانس 115 و نیز اورژانس از جمله اورژانس هوایی، اتوبوس آمبولانس و اورژانس موتوری برای ارائه خدمات در آمادگی کامل هستند.