• 1402/11/07 - 08:10

ارائه آموزش‌های شناسایی فرآورده‌های آرایشی غیرمجاز به ۴ هزار نفر

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی از ارائه آموزش آشنایی با فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی مجاز و غیر مجاز و قاچاق به بیش از چهار هزار نفر خبر داد و گفت: بیش از ۱۳ کلاس آموزشی ویژه اصناف برگزار شده است.

دکتر سید علی وکیلی روز شنبه 7 بهمن‌ماه 1402 در گفتگو با وبدا اظهار کرد: اقدامات فرهنگی و آموزشی در خصوص آشنایی با فرآورده های آرایشی و بهداشتی مجاز و غیر مجاز و قاچاق از جمله رسالت‌های معاونت غذا و دارو است.

وی با تاکید بر اینکه آموزش برچسب اصالت و سلامت کالا نیز از جمله اقدامات فرهنگی کارشناسان این معاونت است، افزود: طی سال جاری به منظور این فرهنگ‌سازی‌ها دو نمایشگاه برپا شده است.

معاون غذا و دارو دانشگاه از برگزاری ۱۳ کارگاه آموزشی ویژه اصناف تمامی شهرستان‌ها و کارکنان دستگاه‌های اجرایی خبر داد و گفت: کارشناسان معاونت طی سال جاری بیش از 10 بار در برنامه های آموزشی صداسیما شرکت داشتند.

وی در پایان گفت: مجموعا بیش از ۴ هزار نفر طی سال جاری آموزش‌های لازم بهداشتی مرتبط با معاونت غذا و دارو را دریافت کردند.