• 1403/05/21 - 12:20
طی 3 ماه انجام شد؛

ارائه بیش از یک میلیون خدمت بهداشتی به جمعیت تحت پوشش دانشگاه

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی از ارائه یک میلیون و 328 هزار و 48 خدمت بهداشتی به گروه های هدف میانسالان، سالمندان، مادارن باردار، نوجوانان و جوانان، کودکان، نوزادان و جوانی جمعیت در 3 ماه نخست سال خبر داد و گفت: این خدمات در قالب مراقبت های ادغام یافته گروه های هدف به 324 هزار و 149 نفر ارائه شده است.

دکتر محمدرضا اکبری روز یکشنبه 21 مردادماه 1403 در گفت و گو با وبدا؛ با بیان اینکه گروه های هدف خدمات را از مراکز، خانه ها و پایگاه های بهداشتی دانشگاه دریافت کرده اند، عنوان کرد: بخشی از این خدمات شامل پیشگیری از سکته های قلبی و مغزی، فشار خون بالا، تشخیص زودهنگام سرطان پستان، ارزیابی های جسمی و روانی، مراقبت های پیش از بارداری، تمام مراقبت های دوران بارداری، مراقبت های پس از زایمان، مراقبت های مرتبط با نوجوانان و جوان و کودکان و نوزادان و ... است.

وی با بیان اینکه جوانی جمعیت از جمله اولویت های دانشگاه است و اقدامات متعددی در این حوزه انجام شده است، افزود: در 3 ماه نخست امسال 37 هزار و 354 خدمت در قالب آموزش و مشاوره فرزندآوری و باروری سالم ارائه شده است.