• 1402/10/11 - 10:06

ارائه بیش از 5 هزار خدمت به مراجعان در مرکز ناباروری بیمارستان بنت‌الهدی بجنورد

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی از ارائه 5 هزار و 121 خدمت تشخیصی و درمانی به مراجعان بخش ناباروری بیمارستان بنت‌الهدی بجنورد طی 9 ماه امسال خبر داد.

دکتر عبدالله کبریایی روز دوشنبه 11 دی ماه 1402 با اعلام این خبر در گفتگو با وب‌دا افزود: 4 هزار و 81 خدمت ویزیت، هزار و 486 سونوگرافی، 294 مورد IO، 78 مورد IUI، 41 مورد انتقال جنین و 45 مورد پانکچر در این مدت انجام شده است.

وی با بیان اینکه با راه‌اندازی بخش تکمیلی ناباروری در این بیمارستان اکنون، این خدمات در دسترس مراجعان است؛ ادامه داد: از ابتدای امسال تا دی‌ماه، 274 پرونده جدید ناباروری نیز در این بخش تشکیل شده است، که زیر نظر پزشک فوق تخصص خدمات دارو درمانی، آی او (IO) و آی یو آی (IUI) را با همکاری مامای ارشد سیستم دریافت می کنند.

وی با بیان اینکه مراحل اولیه تأیید تسهیلات ناباروری نیز در این بیمارستان انجام می‌شود، خاطرنشان کرد: در بازه زمانی اعلام شده 190 پرونده تاییده اولیه تسهیلات را دریافت کرده اند.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی تصریح کرد: درمان مشکلات ناباروري به‌عنوان يك راهبرد مهم، پیشروی حوزه سلامت استان قرار دارد و در همین راستا نیز خدماتی نوین و ارزان در اختیار مادران و زوج‌های نابارور قرار می‌گیرد.