• 1402/06/12 - 07:01

ارائه خدمات بهداشتی و درمانی در روستاها با حضور 456 بهورز در استان

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی با بیان اینکه بهورزان یکی از ارکان اصلی شبکه بهداشتی هستند و فعالیتهای آنها در تامین، حفظ و ارتقای سلامت نقشی حیاتی دارد، افزود: 456 بهورز در 318 خانه بهداشت استان مشغول به ارائه خدمت هستند.

دکتر محمدرضا اکبری در گفت و گو با وبدا؛ با بیان اینکه فعالیت بهورزان تأثیر زیادی در ارتقاء سلامت جامعه دارد، اضافه کرد: بهورزان شاغل در خانه بهداشت های روستایی در خط مقدم خدمات رسانی هستند و تمام خدمات را در مناطق محروم ارائه می کنند.

وی عنوان کرد: واکسیناسیون، سلامت مادران و کودکان، آمایش سلامت، کمک های اولیه و درمان های ساده علامتی و ... از جمله خدماتی است که بهورزان ارائه می کنند.

دکتر اکبری تصریح کرد: بهورز، ارائه دهنده خدمات مراقبتی اولیه بهداشتی، درمانی در محیط روستاهاست که در خانه بهداشت فعالیتی مستمر دارد و حوزه فعالیت وی فقط در خانه بهداشت تعریف نشده بلکه «ده گردشی» برای سرکشی و اطمینان از سلامت روستاییان و رفتن به روستاهای اقماری از حوزه ‌های فعالیت این پیام‌آور سلامت است.

وی یادآوری کرد: بهورزان در حوزه غربالگری و اطلاع رسانی در شیوع اپیدمی ها نیز وظیفه مهمی را به دوش دارند.