• 1402/03/17 - 15:36

ارتقای علمی دانشگاه با تقویت همکاری‌های بین‌الملل

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی در شورای پژوهش دانشگاه، بر ارتقای علمی با تقویت همکاری با دانشگاه‌های جهان اسلام تأکید و بیان کرد: با شناسایی و معرفی ظرفیت‌های بین‌المللی دانشگاه به تعامل و ایجاد ارتباط علمی، تحقیقاتی و آموزشی با دانشگاه‌های جهان اسلام دست یافته‌ایم.

به گزارش وب‌دا، دکتر جواد شاهین‌فر به توسعه روابط بین الملل در دانشگاه اشاره و بیان کرد: در همین راستا، کنگره بین المللی جمعیت پایدار، آینده مطمئن در راستای شناسایی فرصت‌ها و چالش‌های برنامه‌‌های جمعیتی، آبانماه امسال برگزار می‌شود.

وی در این نشست به برنامه دانشگاه برای ارتقاء دانشگاه به تیپ دو، برگزاری جشنواره هنر در مامایی آبانماه امسال و برنامه ارتقاء اعضای هیئت علمی در حیطه‌های آموزشی و پژوهشی اشاره کرد.

دکتر بهرام بیباک، معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه نیز در این جلسه، برنامه‌های پژوهشی دانشگاه را اعلام و در خصوص 5 طرح پژوهشی مطرح شده در جلسه و اصلاح فرآیند های اجرای طرح تحقیقاتی و روند داوری طرح‌های پژوهشی مطالبی را مطرح کرد.

بنا براین گزارش؛ در این جلسه طرح‌های تحقیقاتی پژوهشگران بررسی و از سالار پوربرات به عنوان پژوهشگران برتر کارمندی و آرینا انصاری پژوهشگر برتر دانشجویی تقدیر شد.

• کد خبر : 12085