• 1403/01/02 - 12:24

ارزیابی نوروزی خدمات اورژانس جاده ای و مراکز بهداشتی

به دنبال اجرای طرح سلامت نوروزی و رصد شبانه روزی خدمات رسانی به مردم و مسافران در دومین روز از سال نوی شمسی، خدمات نوروزی اورژانس پیش بیمارستانی و مراکز بهداشتی، با حضور رئیس اداره بازرسی، ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات، رئیس حراست و سرپرست منابع انسانی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی بازدید و بررسی شد.

به گزارش وبدا؛ پنج شنبه دوم فروردین 1403، حجت الاسلام اصغر قدیمی و احمد حمیدی و دلاور ریحانی، در پایگاه اورژانس جاده ای امین ا... و مرکز خدمات جامع سلامت شهری مدنی حضور یافته و ضمن بررسی میزان آمادگی این مراکز، نحوه خدمت رسانی را نیز ارزیابی و مشکلات احتمالی را رصد کردند.

بنابراین گزارش؛ در این بازدیدها مدیران دانشگاه با تبریک فرارسیدن سال نو، با پرسنل گفت و گو و به پاس ارائه خدمت شبانه روزی به مسافران و هم استانی ها از آن ها قدردانی کردند.