• 1401/09/15 - 14:50

استقبال دانشجویان علوم پزشکی خراسان شمالی از برنامه‌های روز دانشجو

نشست صمیمی «از عشق تا بهشت» از سلسله برنامه‌های روز دانشجو به همت معاونت فرهنگی و دانشجویی و اداره مشاوره و سلامت روان دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی با استقبال پرشور دانشجویان برگزار شد.

به گزارش وب‌دا، این دورهمی صمیمی شامگاه دوشنبه 14 آذرماه 1401 با عنوان «از عشق تا بهشت» با حضور گسترده و پر شور دانشجویان علوم پزشکی خراسان شمالی در محل دانشکده پرستاری بجنورد برگزار شد.

دکتر حمید حبشی، استاد دانشگاه و مشاور برجسته کشور میهمان این مراسم بود که موضوعات استحکام بنیان خانواده و زندگی مشترک، راهکارهای تشکیل زندگی مشترک بویژه در دوران دانشجویی را تشریح کرد.

همچنین با حضور این مشاور، کارگاه «هنر عشق ورزیدن به همسر» مخصوص کارکنان و دانشجویان متأهل برگزار شد که این مراسم نیز مورد استقبال خاص قرار گرفت.