• 1401/11/24 - 11:14

استقبال کارکنان دانشگاه از پویش چتر سرخ زندگی

در راستای راه‌اندازی پویش "چتر سرخ زندگی" با هدف تأمین نیازهای خونی استان و کمک به بیماران نیازمند اهدای خون، کارکنان علوم پزشکی خراسان شمالی در بجنورد با پیوستن به این پویش و حضور حداکثری خود از آن استقبال کردند.

به گزارش وب‌دا، کارکنان دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی و معاونت‌ها و واحدهای تابعه آن به پویش چتر سرخ زندگی پیوستند و با اهدای خون خود به بیماران نیازمند کمک کردند.

بر اساس این گزارش، در این پویش که با همکاری روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی برگزار شد، تعداد 53 نفر ازکارکنان این دانشگاه با حضور در مراکز اهدای خون استان چتر سرخ زندگی را بر سر بیماران نیازمند به خون گستراندند.

دکتر نوری مدیر کل انتقال خون استان، با بیان اهمیت تأمین سلامت بیماران، حضور کارکنان حوزه درمان و سلامت در این امر خداپسندانه را نشان از توجه ویژه کادر بهداشت و درمان به بیماران دانست و از حسن توجه ریاست دانشگاه علوم پزشکی استان نیز قدردانی کرد.