• 1401/10/25 - 06:08

اطلاعیه سوم تمدید دورکاری واحدهای ستادی و تابعه دانشگاه

سرمای هوا، افزایش میزان مصرف گاز و دغدغه تامین این سوخت سبب شد تا برای صرفه جویی در مصرف گاز و جلوگیری از قطع آن در بخش خانگی، با دستور استاندار خراسان شمالی دورکاری‌‌ها در دستگاه‌های اجرایی استان تا پایان هفته جاری تمدید شود.

به گزارش وب‌دا، در اطلاعیه سوم تمدید دورکاری واحدهای ستادی و تابعه دانشگاه که از سوی معاونت توسعه مدیریت، منابع و برنامه‌ریزی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی منتشر شده، آمده است؛

احتراماً، باستناد نامه شماره 12045/ 4 / 41 مورخ 25/ 10/ 1401 سرپرست محترم معاونت توسعه مديريت و منابع استانداري خراسان شمالي و پيرو نامه شماره  50124 / 102 / 1401 مورخ 19 / 10 / 1401 اين معاونت مبني بر تامين پايدار سوخت زمستاني و همچنين تقاضاي شركت گاز، بدينوسيله  دوركاري در واحدهاي تابعه دانشگاه از تاريخ 24/ 10 / 1401 الي 29/ 10 / 1401 به شرح ذيل  تمديد مي‌گردد.

حوزه هاي:  رياست دانشگاه، معاونت هاي توسعه، تحقيقات و فناوري، دانشجوئي و فرهنگي و غذا و داروي دانشگاه (دوركار)

حوزه بهداشت: ستاد مركز بهداشت - ستاد شبكه ها و ستاد معاونت بهداشتي( دوركار)

حوزه درمان: ستاد معاونت درمان (دوركار ) و در واحدهاي اداري و مالي بيمارستانها ( دوركار يا حضور با صلاحديد رياست محترم بيمارستان).

حوزه آموزش: كاركنان معاونت آموزشي و دانشكده‌هاي تابعه (دور كار). آزمون های پایان ترم تا ۹ بهمن به تعویق افتاده و امتحانات تا ۲۰ بهمن ادامه خواهد يافت.

شروع ترم جدید از تاریخ ۲۳ بهمن خواهد بود.

کارورزی و کارآموزی دانشجویان پزشکی  از یکم بهمن برنامه ریزی و اجرا خواهد شد.

همچنين برنامه هاي كارورزي، كاراموزي و باليني ساير دانشكده ها نيز از يكم بهمن ماه قابل اجرا مي باشد كه متعاقبا توسط دانشكده ها اطلاع رساني لازم انجام خواهد شد.

ضمنا برنامه هاي كشيك دستياران و اينترنها همچنان به قوت خود باقيست.

لازم بذكر است با توجه به هماهنگي به عمل آمده با معاونت محترم درمان، بهداشتي و رئيس محترم اورژانس پيش بيمارستاني و مدير حوادث دانشگاه، مراكز درماني، پايگاههاي اورژانس 115 شهري و جاده اي، مراكز خدمات جامع سلامت شبانه روزي، مراكز خدمات جامع سلامت شهري و روستايي، پايگاههاي بهداشتي و خانه هاي بهداشت  كما في السابق به ارائه خدمات درماني به مراجعين اقدام فرمايند.