• 1401/10/09 - 11:58

اطلاعیه کاهش ساعت کاری دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی

پیرو اعلام سرپرست معاونت توسعه مديريت و منابع استانداري مبني بر كاهش ساعت كاري دستگاه‌های اجرایی به دليل آغاز فصل سرما و افزايش مصرف انرژي در استان، ساعت کاری واحدهاي تابعه دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی اعلام شد.

به گزارش وب‌دا، کاهش ساعت کاری در دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی فقط در نوبت صبح از مورخ ١٤٠١ / ١٠ / ١٠ تا اطلاع ثانوي به شرح ذيل است؛

با توجه به هماهنگي به‌عمل‌آمده با معاونان درمان و بهداشت و رئيس اورژانس پيش بيمارستاني و مدير حوادث دانشگاه، ساعت كاري مراكز درماني، پایگاه‌های اورژانس ١١5 شهري و جاده‌ای، مراكز خدمات جامع سلامت شبانه‌روزی، مراكز خدمات جامع سلامت شهري و روستايي، پایگاه‌های بهداشتي و خانه‌های بهداشت تغيير نيافته و اين مراكز همچون سابق به ارائه خدمات درماني به مراجعين اقدام خواهند کرد.

بر اساس این گزارش؛ در واحدهاي اداري و مالي بیمارستان‌ها، تغيير ساعت با صلاحديد رياست بيمارستان‌ است.

گفتنی است؛ فعالیت واحدهای ستادی دانشگاه و دانشکده‌ها و ستاد مراکز و شبکه‌های بهداشت از ساعت ۹ صبح آغاز خواهد شد.