• 1402/07/03 - 01:28

اعتبارسنجی وزارت بهداشت از دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی انجام می‌شود

معاون آموزشی دانشگاه گفت: اعتبارسنجی وزارت بهداشت از مجموعه آموزشی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی 26 مهر ماه جاری انجام می‌شود.

دکتر علی اسماعیلی روز دوشنبه سوم مهرماه 1402 در گفتگو با خبرنگار وب‌دا با اعلام این خبر اظهار کرد: رسالت و اهداف، مدیریت و رهبری، منابع و امکانات، کیفیت و تعالی سازمان و اعضای هیات علمی از جمله شاخص های مورد بررسی تیم ارزیاب خواهد بود.

وی حوزه‌های پژوهش، آموزش و خدمات دانشجویی را دیگر حیطه های ورود تیم اعتبارسنج دانست و گفت: بیشترین بررسی در حوزه آموزش دانشجو شامل بیمارستان‌ها و دانشکده‌ها خواهد بود.

دکتر اسماعیلی با تأکید بر آمادگی کامل دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی برای اجرای این اعتبارسنجی، گفت: دانشگاه طی سال‌های اخیر اقدامات بزرگ و ویژه‌ای در راستای افزایش کیفیت آموزشی انجام داده که اینک باید مورد تایید تیم اعتباسنجی وزارت بهداشت قرار بگیرد.