• 1402/12/19 - 13:16

اعزام بیش از ۱۲۰ دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی به اردوی راهیان نور و کربلا

معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی از اعزام ۱۲۰ دانشجو به اردوی راهیان نور در اسفندماه جاری خبر داد و گفت: دانشجویان طی این سفر به کربلا و نجف نیز اعزام شدند.

دکتر سید احیا سیدی روز شنبه 19 اسفندماه 1402 در گفتگو با وبدا اظهار کرد: مطابق هر سال، اردوی راهیان نور دانشجویی به همت معاونت فرهنگی برگزار شد.

وی افزود: با توجه به در پیش بودن ماه مبارک رمضان، اردوی راهیان نور امسال زودتر از موعد های پیشین برگزار شد.

وی با بیان اینکه این اردو با سفر به عتبات عالیات نیز همراه بود و کاروان دانشجویان به شهرهای کربلا، نجف و سامرا نیز سفر کردند و حرم ائمه اطهار را زیارت کردند، افزود: برای نخستین بار بود که کاروان دانشجویی همزمان با سفر راهیان نور، به زیارت کربلا و نجف نیز می‌رود.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی بیان داشت: مجموعا بیش از ۴۰ دانشجوی پسر و ۸۰ دانشجوی دختر به سفر راهیان نور و کربلا اعزام شدند.