• 1402/09/13 - 07:49

اقدامات فرهنگی دانشگاه باید تقویت شود

دکتر شاهین‌فر در نود و سومین جلسه شورای فرهنگی دانشگاه تأکید کرد: اقدامات فرهنگی دانشگاه موثر بوده است و باید تقویت شود.

به گزارش وبدا، روز یکشنبه 12 آذرماه 1402، شورای فرهنگی دانشگاه با حضور ریاست این مجموعه، مسئول نهاد رهبری در دانشگاه و جمعی از معاونان و مدیران برگزار شد که با مصوباتی همچون برگزاری جشن میلاد حضرت زهرا(س) همراه بود.

دکتر جواد شاهین‌فر، رییس دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی در این جلسه بر تداوم اجرای برنامه های طبیعت گردی،‌ زیارتی و ورزشی برای دانشجویان تاکید کرد و اظهار داشت: این قبیل برنامه ها امری ضروری برای قشر جوان و دانشجو است.

گفتنی است در این جلسه بنا شد دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی آمادگی خود مبنی بر میزبانی از نشست مدیران فرهنگی منطقه ۹ کشور را اعلام کند.

همچنین برگزاری جشن میلاد حضرت زهرا و روز پرستار با محوریت بانوان دانشگاه و دانشکده پرستاری از دیگر مصوبات این جلسه بود.