• 1402/06/21 - 10:48

انتخاب رئیس اداره مشاوره دانشگاه به‌عنوان نمونه کشوری

رئیس اداره مشاوره دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی به عنوان روانشناس و مشاوره نمونه کشوری انتخاب شد.

به گزارش وب‌دا، علیرضا نیکزاد رئیس اداره مشاوره دانشگاه در همایش تجلیل از روانشناسان و مشاوران برتر که در دانشگاه تهران برگزار شد به عنوان روانشناس نمونه کشوری انتخاب و معرفی شد و لوح تقدیر دریافت کرد.

در متن این تقدیر نامه آمده است:

به پاس توفیق جنابعالی در کسب امتیاز روانشناس منتخب ملی و به منظور ارج نهادن به همت استوار و تلاش های مجدانه شما در راستای اهداف مجموعه و در جهت اجرای علمی و حرفه ای امور تخصصی خدمات یاورانه در ادارات مشاوره و سلامت روان دانشجویان، بر خود لازم می دانیم مراتب تقدیر و تشکر خود را از ا« همت والا و ارزشمند جنابعالی اعلام نماییم.

امید است در پرتو عنایت حق تعالی همواره در ارائه هدمات حرفه ای و تخصصی به دانشجویان موفق و موید باشید.