• 1402/03/22 - 02:18

انجام آزمایش رایگان قند و چربی خون در پایگاه‌های سلامت

سرپرست مرکز بهداشت بجنورد از انجام رایگان آزمایش قند و چربی خون در مراکز جامع سلامت شهری و پایگاه‌های سلامت خبر داد.

علی نعمتی صبح امروز ۲۲ خرداد ماه ۱۴۰۲ در گفتگو با وب‌دا، اظهار کرد: آزمایش قند و چربی خون در راستای خطر سنجی ۱۰ ساله سکته قلبی و مغزی در تمامی مراکز جامع سلامت شهری و پایگاه سلامت به صورت رایگان برای شهروندان انجام می‌شود.

وی با بیان اینکه مصرف الکل، دخانیات، نداشتن فعالیت فیزیکی و رژیم غذایی ناسالم چند عامل اصلی بیماری قند و فشار خون است، عنوان کرد: پس از شناسایی افراد مبتلا به دیابت یا فشارخون و چربی خون بالا و... توسط تیم سلامت متشکل از مراقبان سلامت، بهورزان، پزشکان، و کارشناسان تغذیه مراقبت و پیگیری می‌شوند.

سرپرست مرکز بهداشت بجنورد تصریح کرد: همشهریان بجنوردی می‌توانند برای انجام آزمایشات رایگان قند و چربی خون به مراکز خدمات جامع سلامت، پایگاه سلامت و خانه‌های بهداشت نزدیک‌ترین محل زندگی خود مراجعه کنند.