• 1402/06/05 - 09:54

انجام آزمایش پاپ اسمیر در دو بیمارستان دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی

رئیس آزمایشگاه‌ مرجع سلامت و امور آزمایشگاه‌های دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی از انجام آزمایش پاپ اسمیر برای بیماران سرپایی در دو بیمارستان امام رضا(ع) و بنت الهدی بجنورد برای نخستین‌بار و با تعرفه دولتی خبر داد.

دکتر حامد قاسم‌زاده روز یکشنبه 5 شهریورماه 1402 در گفتگو با وبدا، افزود: در راستای تأمين انتظارات بيماران و پزشكان و با هدف رضايتمندي عموم و هم چنين در راستای ارتقاء خدمات، از 20 مرداد امسال این آزمایش برای تمام بیماران از جمله بیماران سرپایی با تعرفه دولتی در این دو بیمارستان انجام می‌شود.

وی با بیان اینکه هر روزه از ساعت 8 صبح الی 12 آزمایش پاپ اسمیر انجام می‌شود، عنوان کرد: این اقدام، کاهش هزینه‌های تشخیصی و درمانی بیماران را به همراه خواهد داشت.

وی عنوان کرد: دانشگاه علوم پزشکی استان به منظور ارتقاء رضایتمندی بیماران و افزایش كيفيت خدمات به طور پيوسته، توسعه خدمات آزمایشگاهی را مد نظر دارد.