• 1402/11/29 - 07:48

انجام بیش از 1150 بازرسی از داروخانه‌ها طی سال جاری

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی از انجام بیش از هزار و 150 بازرسی از داروخانه ها در مناطق تحت پوشش دانشگاه طی سال جاری خبر داد و گفت: بازرسی ها به صورت مداوم در شیفت صبح و عصر وجود دارد.

دکتر سید علی وکیلی روز یکشنبه 29 بهمن ماه 1402 در گفتگو با وبدا اظهار کرد: بیش از 115 داروخانه در خراسان شمالی فعال است که به صورت مداوم بازرسی و نظارت بر آن ها انجام می شود.

وی افزود: بازرسان دارو به صورت مستقل و یا با همراهی گشت تعزیرات حکومتی بازدیدهای متعددی را در شیفت صبح و عصر از داروخانه ها انجام  می دهند و در این بازدیدها حضور مسئول فنی، قیمت گذاری دارو و کمبود اقلام دارویی مورد بررسی قرار می گیرد.

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی تصریح کرد: همچنین 4 شرکت توزیع دارو در استان فعال است که از ابتدای سال 20 بازدید از آن ها صورت گرفته است.