• 1402/08/27 - 10:47

انجام غربالگری دیابت و فشار خون نمازگزاران در مصلی بجنورد

به مناسبت اجرای پویش ملی سلامت، جمعه ۲۶ آبان ماه، غربالگری دیابت و پرفشاری خون نمازگزاران در مصلی امام خمینی(ره) بجنورد انجام شد.

به گزارش وبدا، در  برنامه صبح روز جمعه 26 آبان ماه 1402، در این ایستگاه، مراقبین سلامت به اندازه گیری فشارخون نمازگزاران نماز جمعه و همچنین مشاوره و آموزش در خصوص اندازه گیری دوره ای قندخون و فشارخون پرداختند.

بر اساس این گزارش؛ نماینده ولی فقیه در خراسان شمالی و امام جمعه بجنورد نیز با حضور در این ایستگاه ضمن خداقوت به مجموعه دانشگاه علوم پزشکی استان در راستای حفظ سلامت آحاد جامعه، فشارخون خود را مورد سنجش قرار داد.

گفتنی است؛ پویش ملي سلامت با محوریت غربالگري و بيماريابي ديابت و فشار خون بالا از ۲۰ آبان ماه لغايت ۱۵ دي ماه همزمان در سراسر كشور و در مناطق روستايي، شهرهاي زير بيست هزار نفر و شهرهاي مجري سلامت خانواده برای جمعيت بالاي ۱۸ سال اجرا مي شود.