• 1401/12/02 - 02:25

انجمن‌های علمی برتر دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی تقدیر شدند

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی در حاشیه تقدیر از انجمن علمی های برتر دانشگاه، گفت: حضور در عرصه‌های علمی دانشگاه، فرصت مناسبی برای شکوفایی و بروز استعدادها است.

به گزارش وب‌دا، دکتر سید احیا سیدی در آئین فصل نو فصل نشاط علمی که با حضور دبیران انجمن‌های علمی دانشجویی دانشگاه برگزار شد، با اشاره به لزوم هدفمند بودن علم‌آموزی، اظهار کرد: ارزش معنوی علم آموزی در بسیاری از روایات ائمه معصومین(ع) بیان شده است.

معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی افزود: جهاد علمی به عنوان وظیفه کنونی جوانان، دانشجویان و همه فعالان عرصه‌های علمی بایستی مد نظر قرار بگیرد.

بر اساس این گزارش، در ادامه این برنامه، امیر حسین رمضانی، دبیر سابق انجمن علمی پرستاری دانشگاه و امین حسین زاده دانشجوی نمونه کشور به برنامه های انجام شده در انجمن های علمی در سال های گذشته اشاره کرده و مهمترین مزایای حضور در این عرصه را بیان کردند و از انجمن‌های علمی دانشجویی برتر دانشگاه در سال تحصیلی گذشته، تقدیر شد.

گفتنی است؛ همایش فصل نو فصل نشاط علمی با هدف آشنایی فعالان دانشجویی با مبانی و اصول کارآفرینی، شناخت رسالت و آشنایی با ساختار و حقوق انجمن‌های علمی برگزار شد.