• 1402/03/22 - 14:36

اهدای عضو مرد بجنوردی جان 3 بیمار را نجات داد

مسئول فرآوری اعضاء معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: اهداء عضو مرد 58 ساله بجنوردی نجات‌بخش جان 3 بیمار نیازمند به اهداء عضو شد.

مهری فرشاد در گفت و گو با وب‌دا، افزود: اعضای بدن مرحوم قاسم ایزانلو که بر اثر آمبولی ریه، دچار مرگ مغزی شده بود، امروز 22 خرداد ماه 1402 با رضایت خانواده وی، اهدا شد.

وی اضافه کرد: مرحوم که در بیمارستان امام علی(ع) بجنورد بستری بود پس از انجام مراحل تأیید مرگ مغزی، برای اهدای عضو به بیمارستان منتصریه مشهد اعزام شد و تحت عمل جراحی اهدای عضو قرار گرفت.

مسئول فرآوری اعضاء معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی ادامه داد: 3 عضو این بیمار  از جمله کبد، به بیماران نیازمند اهدا شد.

وی با بیان اینکه اهدای اعضای فردی که مرگ مغزی شده می‌تواند نجات‌بخش جان بیماران باشد، گفت: کارت اهدای عضو در واقع یکی از بزرگترین نمادهای فرهنگی در زمینه ارتقای فرهنگ اهدا است و متقاضیان می‌توانند برای ثبت اطلاعات خود به سامانه ehdacenter.ir مراجعه کنند.