• 1402/12/28 - 12:06

اورژانس خراسان شمالی آماده خدمت‌رسانی در ایام تعطیلات نوروزی

رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی از فعالیت و راه اندازی ۶ ایستگاه سلامت نوروزی در جاده‌های استان خبر داد و گفت: علاوه بر این، 50 پایگاه اورژانس نیز آماده خدمت‌رسانی در ایام نوروز هستند.

دکتر تقی دولت آبادی صبح امروز ۲۸ فروردین ۱۴۰۲ در گفتگو با پایگاه خبری وب‌دا، اظهار کرد: این ۶ پایگاه سلامت نوروزی به صورت ۲۴ ساعته و با حضور ۳ کارشناس فوریت های پزشکی در هر پایگاه، آماده خدمت دهی به مسافرین است.

وی با اشاره به اینکه در طرح نوروزی ۳۵۰ نفر پرسنل اورژانس دانشگاه نیز در آماده باش هستند، تصریح کرد: علاوه بر این ۶ پایگاه سلامت نوروزی، ۵۰ پایگاه اورژانس فعال است.

دکتر دولت آبادی گفت: پایگاه اورژانس هوایی و پایگاه های موتور آمبولانس و اتوبوس آمبولانس نیز در این طرح فعال هستند.