• 1402/08/14 - 12:24

اولین جلسه هیئت مدیره نظام پرستاری بجنورد و شهرستان های تابعه برگزار شد

اولین جلسه هیئت مدیره نظام پرستاری بجنورد و شهرستان های تابعه با حضور ریاست هیئت نظارت و نماینده هیئت اجرایی ششمین دوره انتخابات هیئت مدیره سارمان نظام پرستاری در محل اداره بازرسی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی برگزار شد.

به گزارش وب‌دا، در این جلسه که روز 13 آبان ماه جاری برگزار شد، پس از رای گیری و هم اندیشی، نمایندگان مجمع نمایندگان شورای عالی نظام پرستاری به ترتیب آقایان حسین زراعتی و محمد رضا تاتاری انتخابات شدند.

همچنین آقای هادی درگزینی به سمت رئیس هیات مدیره نظام پرستاری بجنورد و شهرستانهای تابعه و آقای محمد رضا اسفندیاری به عنوان نائب رئیس هیئت مدیره نظام پرستاری منصوب شدند.

در پایان جلسه حجت الاسلام قدیمی رئیس هیئت نظارت بر انتخابات برای منتخبین آرزوی موفقیت را داریم و انتظار می رود منتخبین عزیز با همدلی و همراهی در راستای رفع مسائل و مشکلات جامعه پرستاری قدم برداشته و ارتقاء علمی و عملی و رفاهی پرستاران را در اولویت قرار دهند.