• 1402/08/03 - 02:33

اولین دوره از آئین فصل نو فصل همدلی آغاز شد

اولین دوره از آئین فصل نو فصل همدلی در دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی با حضور دانشجویان جدیدالورود دانشکده‌های بهداشت، پرستاری بجنورد و پرستاری شیروان آغاز شد.

به گزارش وب‌دا، در مراسم افتتاحیه این دوره از آئین فصل نو فصل همدلی، معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی به تشریح فعالیت ها و اقدامات دانشگاه در راستای تسهیل حضور دانشجویان در این دانشگاه پرداخت.

دکتر سیدی ضمن تبریک به دانشجویان نو ورود دانشگاه، حضور در فعالیت های فرهنگی را ثمربخش و در کنار فعالیت های علمی باعث رشد و ترقی فردی و اجتماعی دانست.

وی ابراز امیدواری کرد: ماحصل این فعالیت‌ها و رشد علمی سبب قرار گرفتن دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی در جمع دانشگاه های پیشرو خواهد شد که نوید دهنده آینده ای روشن و امیدوارکننده در تمامی عرصه های علمی، پژوهشی، فرهنگی و اجتماعی برای دانشجویان این دانشگاه است.

گفتنی است؛ در اولین دوره از گردهمایی دانشجویان نو ورود دانشگاه علوم پزشکی تحت عنوان آئین فصل نو فصل همدلی، حدود 80 دانشجوی جدیدالورود دختر در برنامه های آموزشی، فرهنگی و تفریحی به مدت دو روز در محل مجتمع فرهنگی تفریحی روئین بهره مند می شوند.