• 1402/08/16 - 12:25

اولین همایش ورزشی محبان سلامت، ویژه بانوان دانشگاه علوم پزشکی برگزار شد

با همکاری امور بانوان دانشگاه و واحد تربیت بدنی، اولین همایش ورزشی محبان سلامت در محل پارک آفرینش بجنورد ویژه بانوان دانشگاه علوم پزشکی برگزار شد.

به گزارش وب‌دا، دراین همایش که با استقبال زیاد بانوان دانشگاه روبرو شد؛ پس از انجام ورزش و پیاده روی عمومی؛ مسابقات حلقه، طناب زنی و دو برگزار شد.

درادامه، از قهرمان کشوری رشته ووشو بانوان، خانم آسیه فیروزه، مددکار بیمارستان امام رضا(ع) با تقدیم هدیه، قدردانی به عمل آمد؛ همچنین از سوی امور بانوان هدایایی به رسم یادبود به برندگان مسابقه حلقه، طناب زنی و دو اهدا شد.

در انتها پس از صرف صبحانه، به منظور تقدیراز حضور گرم بانوان همکار، به سه نفر از بانوان حاضر به قید قرعه هدایایی تقدیم شد.

بر اساس این گزارش؛ دکتر فاطمه خراشادی زاده، مشاور امور بانوان رئیس دانشگاه ضمن تشکر از مساعدت و همکاری ریاست دانشگاه علوم پزشکی در اجرای برنامه های اموربانوان از حضور پر شور همکاران خانم در این همایش قدردانی و اظهار داشت:  امید است با برنامه ریزی های صورت گرفته، مراسم و برنامه های ویژه بانوان بصورت مستمر برگزار شود.