• 1402/02/25 - 15:08

بادکنک آرزوها در دستان کودکان بجنوردی به پرواز درآمد

برنامه بادکنک آرزو به نیت فرشتگان کوچکی که بدون آغاز زندگی، پایان آن را دیدند به مناسبت هفته ملی جمعیت با حضور عموم مردم در دستان کودکان بجنوردی به پرواز درآمد.

به گزارش وب‌دا، دکتر محمدرضا اکبری، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی صبح دوشنبه 25 اردیبهشت ماه 1402 در مراسم به پرواز درآوردن بادکنک آرزو که به همت این معاونت برگزار شد گفت: فرزندان یکی از مهم‌ترین ارکان زندگی و در بعد بزرگ‌تر آن یعنی جامعه یکی از مهم‌ترین عوامل توسعه کشور است.

وی اظهار کرد: همه کسانی که در این مراسم حضور دارند، باید مطلع باشند که فرهنگ سقط جنین یک حرکت غیر اخلاقی، غیرقانونی، غیر شرعی و یکی از گناهان کبیره است که با مشاوره‌های خود باید مردم را آگاه کنیم.

بنابراین گزارش، معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی افزود: به ‌امید خدا و همت خود امیدواریم بحث جمعیت را بتوانیم به سال‌های 1375برسانیم که بعد خانوار 4 یا 6 نفر و نرخ باروری بسیار بالایی داشته باشیم.

شایان ذکر است، این برنامه با همکاری معاونت بهداشتی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی در راستای سیاست‌های هفته ملی جمعیت برگزار شد.

• کد خبر : 12012