• 1402/06/02 - 06:56

بازدید نماینده معاونت درمان وزارت بهداشت از بیمارستان‌های فاروج و شیروان

همزمان با سفر وزیر بهداشت و هیئت همراه به خراسان شمالی به مناسبت هفته دولت، دکتر فروزانفر، نماینده معاونت درمان وزارت بهداشت از بیمارستان شهدای فاروج و خاتم الانبیا شیروان بازدید کرد.

به گزارش وب‌دا، روز پنج‌شنبه دوم شهریورماه 1402، طی بازدید صورت گرفته، از محل  بخشهای دیالیز، بخش سی سی یو و محل سی تی اسکن که در حال آماده سازی هستند و محل اکسیژن ساز بازدید بعمل آمد و پیگیری و مساعدت لازم جهت تکمیل پروژه ها را دادند.

دکتر فروزان فر ضمن بررسی روند پیشرفت ساخت محل های استقرار سی تی اسکن و اکسیژن ساز، از بخشهای داخلی بیمارستان دیدن کرد و به عیادت بیماران رفت.

بر اساس این گزارش، در این دیدار از همسراقای زهرایی شهید مدافع سلامت شهرستان شیروان تقدیر شد.

بازدید از اورژانس و MRI بیمارستان خاتم الانبیا شیروان از دیگر برنامه‌های این سفر بود که با همراهی دکتر کبریایی معاون درمان و جمعی دیگر از معاونان و مدیران دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی انجام شد.

سفر معاون پرستاری وزیر بهداشت به اسفراین

در اولین روز از هفته دولت، دکتر عباس عبادی معاون پرستاری وزیر بهداشت به همراه مدیر اداره پرستاری و معاون پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی در سفر یک روزه به اسفراین از بیمارستان آموزشی ‌و پژوهشی امام خمینی بازدید کردند.

در این سفر از تمام بخش های بیمارستانی بازدید و در گفتگو با مسئولان بخش ها روند خدمات درمانی را بررسی و ارزیابی کرد.