• 1402/06/02 - 18:46

بازدیدهای معاون توسعه وزیر بهداشت از زیرساخت‌های حوزه سلامت خراسان شمالی

همزمان با سفر وزیر بهداشت و هیئت همراه به خراسان شمالی به مناسبت هفته دولت، دکتر بهروز رحیمی، معاون توسعه مدیریت وزیر بهداشت طی بازدیدهایی میدانی، روند پیشرفت فیزیکی و زیرساخت‌های حوزه سلامت استان را مورد رصد و ارزیابی قرار داد.

به گزارش وب‌دا، روز پنج‌شنبه دوم شهریورماه 1402و در نخستین روز از هفته دولت؛ وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و هیئت همراه به منظور افتتاح چندین پروژه بزرگ استان به خراسان شمالی سفر کردند که بازدید معاون توسعه وزیر بهداشت از زیرساختهای حوزه سلامت استان، بخشی از برنامه‌های این سفر بود.

دکتر بهروز رحیمی به همراه دکتر براتی‌زاده معاون توسعه مدیریت دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی از مرکز تعمیر و بروزرسانی آمبولانس‌ها در بیمارستان امام علی(ع)، بخش های مختلف بیمارستان امام علی ع بجنورد از جمله رختشویخانه. موتورخانه. آشپزخانه. انبار دارویی. کارپردازی و ...، آموزشگاه بهورزی، دانشکده داروسازی، پروژه انبار غذا و دارو، مجموعه فرهنگی ورزشی ولایت، پروژه سلف سرویس و آمفی تئاتر، باشگاه فرهنگی ورزشی شهید کریمی، خوابگاه 16 آذر، کافی شاپ و نمازخانه بیمارستان امام حسن(ع)، محل استقرار دستگاه شتاب دهنده خطی، بازدید کردند.

بر اساس این گزارش؛ در تعدادی از این بازدیدها، دکتر شیراوژن معاون فرهنگی وزیر بهداشت و تعدادی دیگر از معاونان دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی نیز حضور داشتند.

لینک گزارش تصویری