• 1402/01/06 - 14:30

بازدیدهای نظارتی از 27 واحد تولید موادغذایی و بهداشتی طی ایام نوروز

مدیر نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: طی ایام تعطیلات ابتدایی سال جدید، 27 بازدید سرزده از واحدهای تولیدی انجام شد.

دکتر طاهره عربی روز یکشنبه 6 فروردین‌ماه 1402 با بیان ایم مطلب در گفتگو با وب‌دا اظهار داشت: طی این ایام، واحدهای تولیدی شهرک صنعتی شماره یک، بیدک و روستای خوش منظر، کارگاه های تولیدی سطح شهر و... بازرسی شدند.

وی افزود: از تولیدات این کارگاه‌ها نمونه‌برداری و برای صحت سلامت به آزمایشگاه غذا و دارو ارسال شده است.

مدیر نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: همچنین با همکاری کارشناسان واحد دارو، از داروخانه‌های سطح شهر به منظور بررسی اقلام آرایشی و بهداشتی بازدید شده است.

دکتر عربی در پایان عنوان کرد: همکاران این واحد در تمامی ایام سعی دارند با نظارت و بررسی دقیق، سلامت محصولات مصرفی مردم را بررسی کنند.