• 1402/06/27 - 14:11

بازدید از برنامه های تغذیه ای حمایتی آشخانه

کارشناس دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به منظور بررسی برنامه های تغذیه ای شهر آشخانه به ویژه توزیع بسته های حمایتی مادران باردار در این شهر حضور یافت.

به گزارش وبدا، حسن فلاح روز دوشنبه 27 شهریورماه 1402 روند اجرای طرح را مطلوب و اثر بخش خواند و یادآوری کرد: اجرای برنامه های تغذیه حمایتی در تامین سلامت مادر و کودک بسیار مهم و اثر بخش است و انتظار می رود با اجرای این طرح حمایتی بتوان به اهداف وزارت خانه دست یافت.

نسرین علیزاده مدیر گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشتی در حاشیه این برنامه گفت: اکنون ۳۲۰۰مادر در استان تحت پوشش برنامه حمایتی تغذیه ای هستند و بررسی شاخص ها بیانگر بهبود وضعیت تغذیه زنان باردار در استان است.

وی با بیان اینکه هم اکنون 61.4 درصد از مادران باردار روستایی واجد شرایط تحت پوشش این برنامه هستند

درصد مادران باردار با وزن گیری مطلوب 93 درصد، درصد متولین بالای 2 هزار و 500 گرم 87..9 درصد و کودکان با روند مطلوب نیز 95.7 درصد است.

وی ادامه داد: حمایت تغذیه از زنان باردار دارای کم خونی و پیشگیری از تولد نوزاد زیر 2 هزار و 500 گرم از مزایای اجرای این طرح است.

کارشناس بهبود تغذیه وزارت بهداشت، همچنین از خانه بهداشت ملاحسن بازدید کرد.