• 1402/06/18 - 12:50

بازدید سرزده دکتر براتی‌زاده از طرح توسعه بیمارستان پورسینا

معاون ‌توسعه مدیریت، منابع و برنامه‌ریزی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی با سفر به شهرستان مانه و سملقان، به صورت سرزده در بیمارستان پورسینای آشخانه حضور یافت و از روند پیشرفت طرح توسعه این بیمارستان از ۳۲ به ۶۴ تخت خوابی بازدید کرد.

به گزارش وب‌دا، در این بازدید که روز شنبه 18 شهریورماه 1402 انجام شد، مدیر فنی دانشگاه و جمعی از ناظران فنی دانشگاه نیز حضور داشتند و پیمانکار این پروژه گزارشی از روند اجرای کار در این پروژه ارائه داد‌.

معاون توسعه مدیریت، منابع و برنامه‌ریزی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی، به صورت کامل صحبت‌ها و گزارش‌های ناظران فنی دانشگاه و پیمانکار این پروژه را مورد استماع قرار داد و دستورات لازم برای تسریع در تکمیل این پروژه را صادر کرد.

بر اساس این گزارش، دکتر براتی‌زاده طی امسال بیش از ۱۰ بازدید سرزده از این پروژه داشته است تا ضمن بررسی میدانی از روند اجرایی این پروژه، شاهد تکمیل و بهره برداری از این پروژه در آینده نزدیک و بهره‌مندی اهالی مانه و سملقان از خدمات قابل ارائه در این پروژه بزرگ درمانی باشیم.

گفتنی است؛ پروژه طرح توسعه بیمارستان پورسینای آشخانه از ۳۲ به ۶۴ تخت خوابی حدود ۵۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.