• 1402/03/24 - 14:56

بازدید معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه از آزمایشگاه جامع تحقیقات

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی در راستای رصد زیرساخت‌های این حوزه از آزمایشگاه جامع تحقیقات و کتابخانه مرکزی دانشگاه بازدید کرد.

به گزارش وب‌دا، دکتر بهرام بیباک روز چهارشنبه ۲۴ خرداد ماه 1402، در این بازدید اقدامات پژوهشی را بخش مهمی از توانمندی دانشگاه خواند و تاکید کرد: باید در این حوزه تلاش های بیشتری انجام شود.

وی همچنین  گفت: آزمایشگاه جامع تحقیقات جایگاه ویژه ای در دانشگاه دارد و می تواند به کیفی و کاربردی شدن تحقیقات کمک کند.

بنابراین گزارش، این بازدید با حضور برخی از مدیران معاونت تحقیقات و مسئولان آزمایشگاه جامع تحقیقات در راستای بررسی توانمندی های آزمایشگاه و تجهیزات آن انجام و در حین بازدید مطالبی درباره نقش کلیدی آزمایشگاه جامع در مرجعیت علمی دانشگاه و تقویت همکاری با دیگر آزمایشگاه های تحقیقاتی مطالبی مطرح شد.