• 1401/09/18 - 11:00

بازدید میدانی معاون بهداشت دانشگاه از مراکز و خانه‌های بهداشت شهرستان مانه و سملقان

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی با حضور در شهرستان مانه و سملقان از مراکز جامع سلامت و خانه‌های بهداشت روستایی این شهرستان‌ بازدید کرد.

به گزارش وب‌دا، دکتر محمدرضا اکبری روز پنج‌شنبه 17 آذرماه 1401 به همراه همکاران گسترش معاونت بهداشت ‌و شبکه بهداشت شهرستان مانه سملقان از مرکز خدمات جامع سلامت روستای محمد آباد ‌و پیش قلعه بازدید و زیر ساخت‌های بهداشتی این دو مرکز را رصد و ارزیابی کرد.

وی در این بازدید با اشاره به ضرورت تقویت نظام شبکه بهداشت و درمان، گفت: مراکز جامع سلامت و خانه‌های بهداشت در ارائه خدمات بهداشتی و درمانی دارای اهمیت بسیاری هستند و در این راستا، خدمات گسترده و متعددی ارائه می‌دهند.

وی با بیان این که بازدیدها در راستای ارتقاء و تقویت نظام شبکه انجام می شود، اضافه کرد: مناسب سازی بیشتر مراکز و تکمیل کامل شاخص های بهداشتی از اهداف معاونت بهداشتی است.

بنابر این گزارش، دکتر اکبری در این بازدید یک روزه، شاخص‌ها و عملکرد مراکز جامع سلامت مانه سملقان را ارزیابی، نسخه نویسی الکترونیکی را پیگیری و راهکارهایی در راستای پیشرفت و تقویت نظام شبکه بهداشتی ارائه کرد.