• 1402/01/28 - 09:19

بازدید کارشناسان فاوا از مراکز و خانه‌های بهداشت شهرستان راز و جرگلان

در راستای بازدیدهای دوره‌ای حوزه فاوا، کارشناسان این مدیریت با حضور در مراکز و خانه‌های بهداشت شهرستان راز و جرگلان وضعیت ارتباطات و زیرساخت مراکز را مورد بررسی قراردادند.

به گزارش وب‌دا، کارشناسان مدیریت آمار، فناوری اطلاعات و ارتباطات با حضور در مراکز و خانه‌های بهداشت غلامان، تازه قلعه، داشلی‌قلعه و باغلق شهرستان راز و جرگلان، وضعیت ارتباطات و زیرساخت مراکز جهت طرح نسخه نویسی و نسخه پیچی الکترونیک مورد بررسی قراردادند.

بر اساس این گزارش، همچنین در راستای هوشمندسازی مراکز و خانه‌های بهداشت، با پیگیری کارشناس انفورماتیک شبکه بهداشت راز و جرگلان و با همکاری مدیریت فاوای دانشگاه، اینترنت سه خانه بهداشت قوش تپه، گوینیک و بشدره راه اندازی شد.

گفتنی است؛ با راه اندازی اینترنت در این خانه‌های بهداشت، ارائه خدمات الکترونیک سلامت و دسترسی بهورزان به سامانه سیب و ثبت مراقبت‌های بهداشتی در گروه‌های مختلف در این سامانه به صورت مستقیم امکان‌پذیر خواهد بود.

• کد خبر : 11901