• 1401/11/01 - 09:30

بررسی آخرین وضعیت پروژه احداث مرکز درمان ناباروری استان

با حضور میدانی دکتر پورنقی رئیس  و دکتر صدوقی سرپرست معاونت توسعه مدیریت، منابع و برنامه‌ریزی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی، آخرین وضعیت پروژه احداث مرکز درمان ناباروری بیمارستان بنت‌الهدی بجنورد بررسی شد.

به گزارش وب‌دا، در این بازدید که روز جمعه 30 دی‌ماه 1401 انجام شد، دکتر پورنقی آخرین روند اجرای پروژه مرکز درمان ناباروری را مورد بررسی و پیگیری قرار داد.

بر اساس این گزارش؛ عملیات احداث این پروژه امسال آغاز شد و در دهه فجر امسال آماده بهره برداری خواهد بود.

گفتنی است؛ نمایندگان مردم استان در مجلس نقش مهمی در اختصاص، احداث و راه اندازی چنین مرکزی در خراسان شمالی داشته اند.

به گزارش وب‌دا، تاکنون افراد برای درمان ناباروری راهی سایر استان‌ها می‌شدند که  راه‌اندازی این مرکز می‌تواند نقش مهمی در کاهش هزینه‌ها و همچنین زمان افراد داشته باشد.