• 1402/01/13 - 10:59

بررسی روند ارائه خدمات در بیمارستان جاجرم و مرکز جامع سلامت بدرانلو

معاون درمان دانشگاه علوم‌پزشکی خراسان‌شمالی‌ به صورت سر زده از بیمارستان جوادالائمه جاجرم و نیز مرکز جامع سلامت بدرانلو بجنورد بازدید و نحوه ارائه خدمات سلامت را در سیزدهمین روز از فروردین مورد نظارت میدانی قرار داد.

به گزارش پایگاه خبری وب‌دا،دکتر علی عفتی‌زاده صبح امروز یکشنبه 13 فروردین 1402 به همراه احمد حمیدی مدیر حراست دانشگاه، طی حضور سر زده خود در بیمارستان جوادالائمه جاجرم،به همراه رئیس شبکه بهداشت شهرستان جاجرم از بخش های مختلف بیمارستان جوادالائمه بازدید کرد.

بنابراین گزارش، معاون درمان دانشگاه در این بازدید از بخش اورژانس و آی سی یو بازدید و به گفتگو با بیماران پرداخت و در راستای حل مشکلات آن‌ها دستوراتی صادر شد.

گفتنی است؛ دکتر عفتی‌زاده در مسیر بازگشت نیز از مرکز جامع سلامت روستای بدرانلو نیز بازدید و با پرسنل آن مجموعه به گفتگو پرداخت.