• 1402/03/17 - 02:54

برنامه‌های معاونان توسعه و بهداشت دانشگاه در سفر به جاجرم

دکتر براتی زاده و دکتر اکبری معاونان توسعه مدیریت و بهداشت دانشگاه در سفر به شهرستان جاجرم، ضمن بررسی زیرساخت‌های حوزه بهداشت و درمان و همچنین نحوه ارائه خدمات در چند روستا و شهر این شهرستان، از نزدیک در جریان مسائل و چالش‌های احتمالی قرار گرفتند.

به گزارش وب‌دا، در این سفر، این دو معاون ضمن خداقوتی به همکاران شاغل در بخش‌های مختلف مراکز مورد بازدید، پای صحبت‌ها و دغدغه‌های کارکنان شاغل در این مراکز نشستند و برای حل مسائل و دغدغه‌های مطرح شده نیز قول پیگیری دادند.

بازدید از مرکز خدمات جامع سلامت چهاربید، پایگاه اورژانس 115 جاده‌ای چهاربید، مرکز خدمات جامع سلامت شهری و روستایی شوقان، خانه بهداشت روستای دربند و همچنین مرکز خدمات جامع سلامت سنخواست از جمله برنامه‌های سفر یک روزه معاونان توسعه مدیریت و بهداشت دانشگاه علوم پزشکی استان به شهرستان جاجرم بود.

گفتنی است؛ در پایان این سفر، نشستی با مدیران و معتمدین سنخواست، در راستای شبانه‌روزی کردن مرکز جامع خدمات سلامت این شهر نیز برگزار شد.

• کد خبر : 12082