• 1402/04/14 - 07:34

برپایی نمایشگاه کالاهای قاچاق سلامت‌محور توسط معاونت غذا و دارو

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: نمایشگاه کالاهای قاچاق سلامت‌محور با هدف فرهنگ‌سازی برای جلوگیری از مصرف این محصولات برپا شد.

دکتر سیدعلی وکیلی در گفتگو با وب‌دا اظهار داشت: این نمایشگاه شامل بخش‌های مختلفی همچون محصولات طبیعی سنتی، آرایشی و بهداشتی، مکمل‌ها، دارو، تجهیزات پزشکی و... است که به مردم آموزش‌های لازم را ارائه می‌دهند.

وی با بیان اینکه مردم از آموزش‌هایی به منظور شناسایی کالاهای سالم بهره‌مند می‌شوند، تصریح کرد: محصولات سلامت‌محور تولید داخل حتما می‌بایست سیب سلامت و شماره پروانه بهداشتی ساخت را داشته باشند.

وی در انتها گفت: کالاهای وارداتی نیز باید برچسب سلامت و اصالت کالا را دارا باشند و در غیر این صورت فراورده قاچاق محسوب می‌شوند.

گفتنی است؛ دکتر براتی‌زاده معاون توسعه مدیریت، منابع و برنامه‌ریزی دانشگاه علوم پزشکی استان نیز روز گذشته در نمایشگاه کالاهای قاچاق و غیر مجاز فراورده‌های سلامت محور حضور یافت و از غرفه‌های بازدید کرد.