• 1401/12/03 - 11:46

برگزاری آزمون جامع بدو خدمت دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی

هشتمین دوره آزمون جامع توجیهی بدو خدمت کارکنان جدید الاستخدام دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی، فردا (پنج شنبه 4 اسفند ماه) و پس‌فردا (جمعه 5 اسفند ماه) برگزار می‌شود.

به گزارش وب‌دا، این دوره از آزمون در ساعت‌های 8 و 10:30 صبح  برنامه‌ریزی شده است، 261 نفر از کارکنان جدید الاستخدام دانشگاه، در مرکز آزمون‌های الکترونیک دانشگاه علوم پزشکی استان به آدرس بجنورد، خیابان شهریار، بعد از بیمارستان امام علی (ع)، ساختمان شماره 2 معاونت آموزشی برگزار خواهد شد.

گفتنی است، داوطلبان می بایست طی ۶۰ دقیقه به ۷۰ سوال طراحی شده، به صورت الکترونیکی، در محل برگزاری آزمون که به صورت متمرکز است، پاسخ دهند.

پیش از این دوره‌های قبل این آزمون در تاریخ های 26 و 27 آبان و 10 و 11 آذر ماه برگزار شده بود.

بر اساس این گزارش؛ آشنایی با کلیات نظام سلامت، مباحث قانونی و اختصاصی در وزارت بهداشت، مباحث کار با رایانه، مهارت‌های زندگی کاری، مفاهیم و ارزش‌های سازمانی، فرهنگ سازمانی در حوزه سلامت، حقوق شهروندی در نظام اداری و... ازجمله سرفصل‌های این آزمون است.