• 1402/02/23 - 10:36

برگزاری اولین دوره تربیت مربی تبیین‌گر فرزندآوری و جوانی جمعیت در دانشگاه علوم پزشکی

نخستین دوره تربيت مربی تبيين‌گر فرزندآوری و جوانی جمعيت به همت دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی در محل سالن بیمارستان امام حسن مجتبی(ع) بجنورد در حال برگزاری است.

به گزارش وب‌دا، این دوره آموزشی که طی روزهای 23 و 24 اردیبهشت‌ماه 1402 از ساعت 9 صبح برگزار می‌شود، با همت معاونت بهداشت، واحد امور بانوان و گروه مامایی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی برنامه‌ریزی شده است.

بر اساس این گزارش؛ در روز نخست این دوره، 85 نفر نمایندگانی از دستگاه‌های اجرایی خراسان‌شمالی و سمن‌های استان، مشاوران و رابطان امور بانوان مدیران کل دستگاه‌های مختلف شرکت کردند.

گفتنی است؛ روز نخست این دوره تبیینی با حضور سرپرست معاونت آموزشی، مشاور سرپرست دانشگاه در امور بانوان، نماینده نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه  و مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی برگزار شد.

• کد خبر : 12003