• 1401/09/14 - 11:04

برگزاری جلسه کارگروه مرجعیت علمی و آینده نگاری کلان منطقه 9 آمایشی

جلسه کارگروه مرجعیت علمی و آینده نگاری کلان منطقه 9 آمایشی با حضور معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی برگزار شد.

به گزارش وبدا، جلسه کارگروه مرجعیت علمی و آینده نگاری کلان منطقه نه آمایشی صبح یک شنبه با هدایت دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی به عنوان دبیر اجرایی کارگروه مرجعیت علمی و آینده نگاری در کلان منطقه با حضور دبیران دانشگاهی (مسئولان کارگروه) و اعضای کلان منطقه ای کارگروه به صورت وبینار برگزار شد.

در این جلسه دکتر احمد وثوقی مطلق به عنوان رییس کارگروه مرجعیت علمی و آینده نگاری کلان منطقه به رسالت و اهداف این کارگروه اشاره کرد.

دکتر فرزانه رشیدی، دبیر کارگروه مرجعیت علمی و آینده نگاری کلان منطقه، دکتر مهران وطنچیان، عضو کارگروه مرجعیت علمی دانشگاه، دکتر توکل افشاری، رییس دبیرخانه برنامه جامع عدالت، تعالی و بهره‌وری و دبیران کارگروه های دانشگاه های کلان منطقه نظرات خود را عنوان کردند.

در این جلسه اقدامات انجام شده و در دست اجرا در حوزه های تمایز رسالتی دانشگاه، وظایف کارگروه ها و شاخص های ابلاغی تشریح شد.