• 1401/08/14 - 00:00

برگزاری چهل و چهارمین دوره آزمون صلاحیت بالینی

چهل و چهارمین دوره از آزمون صلاحيت باليني همزمان با سراسر کشور روز پنجشنبه دهم آذر ماه سال جاری در دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی برگزار می شود.

به گزارش وبدا، مدیر امور آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه از برگزاری چهل و چهارمین دوره آزمون عملی صلاحیت بالینی در دهم آذر ماه سال جاری خبر داد.

ویدا طیبی هدف از برگزاری این آزمون در دوره دکترای پزشکی عمومی را کسب حداقل مهارت‌های مورد انتظار از دانش آموختگان عنوان کرد.

وی با بیان اینکه ثبت نام داوطلبان واجد شرایط این دوره، از هفتم لغایت پایان وقت اداری چهاردهم آبان ماه می باشد، گفت: فرم تکمیل شده درخواست شرکت در آزمون از سوی ایشان به دانشکده پزشکی (کارشناس مقطع اینترنی) تحویل داده شود.

بر پایه این گزارش اعلام ظرفیت دانشگاههای برگزارکننده آزمون به دبیرخانه شورای آموزش پزشکی عمومی جهت ثبت نام دانش آموختگان بهمن 1394 و بعد از آن که هنوز گواهی آزمون صلاحیت بالینی را دریافت ننموده اند و قصد شرکت در آزمون پذیرش دستیارتخصصی بالینی را دارند، انجام شده است.