• 1402/08/16 - 11:38

بیست و یکمین قرارگاه جوانی جمعیت دانشگاه برگزار شد

بیست و یکمین قرارگاه جوانی جمعیت دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی با حضور رئیس دانشگاه با بررسی اقدامات انجام شده حوزه بهداشت و درمان برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری وب‌دا، صبح امروز سه‌شنبه 16 آبان‌ماه این قرارگاه با حضور رئیس دانشگاه، معاونان و اعضای قرارگاه برگزار شد و اقدامات انجام شده قرارگاه جوانی جمعیت مورد بررسی قرار گرفت.

بنابر این گزارش در این جلسه دکتر شاهین‌فر پس از استماع گزارشات کمیته‌های ذیل قرارگاه، در راستای اجرای هرچه بهتر برنامه‌ها مواردی را مطرح کرد.

وی در این جلسه ضمن تاکید بر افزایش کیفیت خدماتدهی به شهروندان گفت: زوجین برای فرزندآوری نباید هیچ دغدغه‌ای داشته باشند و در این راستا ما باید وظایف خود را به نحو کامل اجرایی کنیم.

دکتر محمدرضا اکبری معاون بهداشت دانشگاه و دبیر قرارگاه نیز در این جلسه گزارشی پیرامون اقدامات انجام شده در حوزه ناباروری تشریح کرد.

در پایان این قرارگاه از زحمات خانم دکتر فرازمند از اعضای هیئت علمی دانشگاه از سوی دکتر شاهین‌فر در راستای خدمات ایشان در حوزه جوانی جمعیت، تقدیر به عمل آمد.